Пријави говор на омраза

Полињата означени со * се задолжителни.

Наслов на пријавата *

Опис *

Allowed HTML tags: "a, p, img, br, b, u, strong, em, i".
Iframes are only allowed from: www.youtube.com/embed/, player.vimeo.com/video/, w.soundcloud.com/player.

Измени ја датата Датум и време: Денес во 10:17 pm (Europe/Skopje)

Датум

Време

:: (Europe/Skopje)

Категории *

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни информации

Име

Презиме

Email

Најди локација блиску до тебе

* Барајте ја вашата локација користејќи го името ИЛИ координатите латитуда, лонгитуда (формат: 38.19, 85.61), ИЛИ кликнете на мапата за да ја означите точната локација..

Прецизирај го местото на локацијата *
Пример: позади Рамстор, Железничка, Скопје

Линк од вести

add

Надворешен видео линк

add

Прикачи фотографија

add