Showing Reports From May 05, 2013 to Jan 18, 2021 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 1392 Reports

Кога би биле сите педери би изумрело човештвото 0 Unverified

19:29 Jan 18, 2021

На ден 18.01.2021-та година, во 19:29 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер... More Information » « Less Information

Скопје

Гласавте нереализирани шарени наркомани и педери 0 Unverified

11:27 Jan 17, 2021

На ден 17.01.2021-та година, во 11:27 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер... More Information » « Less Information

Скопје

Отвори ТикТок да видиш шиптари секој втор ден палат македонско знаме 0 Verified

10:36 Jan 16, 2021

На ден 16.01.2021-та година, во 10:36 часот е забележан говор на омраза поради етничка припадност, објавен како коментар од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

Функционери на СДСМ за кои вмраната ги прозва дека се педери се оженија, Илче остана немажен 0 Unverified

19:14 Jan 15, 2021

На ден 15.01.2021-та година, во 19:14 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

Така е кога курвите и педерите ќе станат власт 0 Verified

12:08 Jan 14, 2021

На ден 14.01.2021-та година, во 12:08 часот е забележан говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/род и пол/политичка припадност,... More Information » « Less Information

Скопје

1-5 of 1392 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1392 0.49 95.47%