Приказ на пријави од May 05, 2013 до Jul 16, 2021 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
26-30 of 589 Статистика

Твитер објава со говор на омраза во врска со скандинавските земји и нивното раководење. 0 Верифицирано

22:41 Jun 24, 2021

Твитер објава со говор на омраза во врска со скандинавските земји и нивното раководење, насочен кон припадниците на ЛГБТ+ заедницата. Повеќе информации » « помалку

Штип

Коментар со говор на омраза на твитер во врска со влезот на РСМ во ЕУ. 0 Верифицирано

19:14 Jun 24, 2021

Коментар со говор на омраза на твитер во врска со влезот на РСМ во ЕУ, насочен кон припадниците на геј популацијата. Повеќе информации » « помалку

Скопје

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук 0 Верифицирано

15:11 Jun 24, 2021

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук Повеќе информации » « помалку

Тетово

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук 0 Верифицирано

15:11 Jun 24, 2021

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук Повеќе информации » « помалку

Тетово

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук 0 Верифицирано

15:11 Jun 24, 2021

За Унгарија веќе нема место во ЕУ со новиот закон против ЛГБТ заедницата,наслов на порталот Сакам да кажам на фан страната на фејсбук Повеќе информации » « помалку

Тетово

26-30 of 589 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
1689 0.56 96.27%