Неверифицирани

Prijava za govor na omraza

13:18 Feb 22 2018 Скопје

Опис
Poslednite denovi, vo edna TV Emisia ( bese TV Alfa ako ne gresam), g-din Stefan Vllahov Micev upotrebuvase govor na omraza vrz etnicka baza protiv Albancite.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Телевизија
Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Tv Alfa
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0