Верифицирано

Негирање на идентитет

00:00 Feb 16 2018 Facebook

Негирање на идентитет
Опис
На ФБ профилот на поранешниот Пратеник, Зекерија Ибрахими, поддржувач на неговата политичка партија, нас Бошњаците не нарече Срби, а нашиот Босански јазик, српски. Иако, го повикав сопственикот на ФБ профилот, Зекерија И.да го избрише коментарот кој не навредува нас како народ, за жал, и по 10 дена сеуште стои таму.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms