Верифицирано

Говор на омраза врз основ на пол и род

01:58 Dec 21 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Опис
Коментарот е напишан од страна на јавна личност Нина Јанева (пеачка) која по повод Меѓународните ден за заштита на сексуалните работнички е преформанс посветен на тој ден, споделува коментар со сексистички говор насочен кон жените, кој дополнително предизвикува таков говор во коментарите.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: да

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0