Верифицирано

Говор на омраза на интернет

22:36 Dec 2 2017 Strumica, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза на интернет Говор на омраза на интернет Говор на омраза на интернет Говор на омраза на интернет Говор на омраза на интернет
Опис
Под статијата на порталот Кајгана објавена по повод настапот на г-ѓа Заева на панел-дискусијата по повод “16 дена активизам” за борба против родово базираното насилство врз девојки и жени, присутна е низа на коментари од кои голем број се пцовки и навреди на личма основа, но голем број ги минуваат границите и преоѓаат во говор на омраза врз основа на пол/род.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Фејсбук страница на интернет порталот kajgana.com
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:40 Jul 06, 2014

Струмица, 0.18 Kms

Моден Раздор

05:22 Aug 08, 2018

Струмица, 0.18 Kms

Говор на омраза

11:38 May 20, 2014

Штип, 31.12 Kms

омраза

01:33 Jul 02, 2017

Kochani, Macedonia (FYROM), 35.24 Kms