Верифицирано

Говор на омраза во коментари

13:25 Nov 9 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза во коментари Говор на омраза во коментари Говор на омраза во коментари Говор на омраза во коментари Говор на омраза во коментари
Опис
На споделена вест од Телевизија 24 дека Германија го призна третиот пол, следат неколку коментари со говор на омраза врз сексуална ориентација и родов идентитет.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0