Верифицирано

Говор на омраза кон мигрантите

01:57 Aug 7 2017 Битола

Говор на омраза кон мигрантите
Опис
Говор на омраза кон бегалците објавен на страната Bitolcani/Bitolcanki кој повикува да се спречи населувањето на бегалците во државата.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0 Kms

Говор на омраза

13:07 Aug 03, 2014

Битола, 0 Kms

Транспарент на натпревар во Битола

13:52 Apr 12, 2014

Bitola, Macedonia (FYROM), 0.18 Kms

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16, 2016

Bitola, Macedonia (FYROM), 0.24 Kms