Верифицирано

Говор на омраза кон мигрантите

01:53 Sep 7 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза кон мигрантите
Опис
Во коментари под објавата се забележува говор на омраза во кој мигрантите се поистоветуваат со терористи и се повикува да се спречи нивното населување во земјата. Коментарите се ксенофобични.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: да

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0