Верифицирано

Ширење на говор на омраза против припадниците на српската заедница во Македонија

00:18 Aug 22 2017 на Твитер

Ширење на говор на омраза против припадниците на српската заедница во Македонија
Опис
Станува збор за лице кое на својот профил на Твитер во изминатите 24 часа интензивно објавуваше пораки на омраза директно насочени против српскиот народ и држава, а со тоа и против припадниците на српската заедница во Македонија.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms