Верифицирано

Говор на омраза врз основа на сексуална ориентација

13:21 Jul 10 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза врз основа на сексуална ориентација
Опис
Говор на омраза на социјалната мрежа твитер, врз основа на сексуална ориентација поврзана со изјавата на Мухамед Зекири
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0