Верифицирано

Говор на омраза врз основа на родов идентитет

13:46 Jun 20 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза врз основа на родов идентитет Говор на омраза врз основа на родов идентитет
Опис
Говор на омраза во коментари на објавена статија од интернет портал, поврзана со првата операција извршена во РМ за промена на пол. КОментарите се полни со повици за истребување на ЛГБТИ лицата, како и говор кој омаловажува, понижува и навредува.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0