Верифицирано

Кукасти крстови и графити на ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола

10:30 Jan 20 2017 Bitola, Macedonia (FYROM)

Кукасти крстови и графити на ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола Кукасти крстови и графити на ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола Кукасти крстови и графити на ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола
Опис
Текст со говор на омраза испишан во основно училиште Ѓорѓи Сугарев во Битола, зборовите „Смрт за ѓупци“ заедно со кукасти крстови
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: кукаст крст
Пријавивте ли во полиција?: да

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16, 2016

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза кон мигрантите

10:00 Aug 08, 2017

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза врз етничка припадност

17:12 Jan 18, 2018

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0.24 Kms