Верифицирано

Паганчиња на клада

13:13 Jan 6 2017 Skopje, Macedonia (FYROM)

Паганчиња на клада Паганчиња на клада Паганчиња на клада
Опис
Во пресрет на празниците дебата за што да се прави со децата кои коледаат. Коментарите се ужасно брутални.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0