Верифицирано

Говор на омраза на музејот на албанската азбука во Битола

13:03 Nov 22 2016 Bitola, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза на музејот на албанската азбука во Битола Говор на омраза на музејот на албанската азбука во Битола
Опис
Испишан говор на омраза на музејот на албанската азбука во Битола. Испишани цртежи „смрт за шиптари“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16, 2016

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза кон мигрантите

10:00 Aug 08, 2017

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза врз етничка припадност

17:12 Jan 18, 2018

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0.24 Kms