Верифицирано

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16 2016 Bitola, Macedonia (FYROM)

Govor na omraza vrz seksualna orientacija Govor na omraza vrz seksualna orientacija
Опис
Говор на омарза во Битола заради поставен билдорд како дел од кампања. Говор на омраза има на самиот билборд, а и на фејсбук поврзано со билбордот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: да

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза кон мигрантите

10:00 Aug 08, 2017

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза врз етничка припадност

17:12 Jan 18, 2018

Bitola, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0.24 Kms