Верифицирано

Говор на омраза поради здравствен статус

04:24 Oct 3 2014 Скопје

Опис
Ширење на говор на омраза од страна на Македонската информативна агенција (МИА) при пренесување на вест од соседна држава во насловот додека во текстот терминот кој е употребен е променет со соодветен текст.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Официјална веб страница на Македонската информативна агенција
Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите: /
Пријавивте ли во полиција?: непрепорачан орган од полицијата:: /Дали сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: /
Висина: /
Тежина: /
Боја на коса: /
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн): /

Веродостојност: UP DOWN -1

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms

Ширење на омраза од претставник на собранието на Македонија и јавни личности{

13:08 Oct 15, 2014

http://lider.mk/2014/10/15/ermira-mehmeti-adelina-i-tuna-se-oglasija-za-vcerasnuot-incident/, 0 Kms