Верифицирано

statija vo tocka

13:38 Aug 28 2014 na net go procitav

Опис
http://tocka.com.mk/1/135516/celo-pehcevo-vo-bitka-so-dvaeset-teroristi

vo statijata od tocka gi obvinuvaat lugevo za terorizam na baza na nacin na oblekuvanje. Duri ima i izjava na gradonacalnikot deka ne mu pravele "keif" lugevo.

ne sum siguren dali i ova spaga vo govor na omraza, ama e mnogu seriozno optuzuvanje.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: tocka.com.mk
Пријавивте ли во полиција?: дапрепорачан орган од полицијата:: nekoj odel za informaticki kriminal kaj mvr vodnoДали сте задоволни од односот на полицијата?: Задоволни

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

Ширење на омраза од претставник на собранието на Македонија и јавни личности{

13:08 Oct 15, 2014

http://lider.mk/2014/10/15/ermira-mehmeti-adelina-i-tuna-se-oglasija-za-vcerasnuot-incident/, 0 Kms