Верифицирано

Дардишта се заканува со војна

13:41 Nov 8 2021 Скопје

Опис
Се уште ги имаме чизмите на таван во старата куќа,за час ги вадиме белите патики. Ние не сме сираци, ние сме никнале после војна. “Не играјте со оган,затоа што на крај сами ќе изгорите во него-фб статус
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1