Верифицирано

Објава на Тера Телевизија

11:48 Jul 24 2021 Битола

Објава на Тера Телевизија Објава на Тера Телевизија Објава на Тера Телевизија Објава на Тера Телевизија
Опис
Од страна на порталот Тера телевизја беше споделена вест за трибината која ја одржа СДСМ во амфитеатарот Хераклеа во Битола под мотото "Најдоброто за нашата Општина". Под објавениот текст следат коментари со навредлва содржина и говор на омраза по основ на партиска и сексуална ориентација.
Повеќе податоци
Кривични дела: Излагање на подбив на македонскиот народ и припадници на заедниците,Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Јавен настан: Митинг

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:23 May 23, 2014

Битола, 0 Kms

Говор на омраза

13:07 Aug 03, 2014

Битола, 0 Kms

Говор на омраза кон мигрантите

01:57 Aug 07, 2017

Битола, 0 Kms

Говор на омраза национачна - етничка основа

09:24 Mar 12, 2020

Битола, ул. Јане Сандански, зграда Шехерезада, 0 Kms