Верифицирано

Твитер - говор на омраза во однос на Законот за државјанство кој е вобраниска процедура.

14:00 Jul 22 2021 Скопје

Твитер - говор на омраза во однос на Законот за државјанство кој е вобраниска процедура. Твитер - говор на омраза во однос на Законот за државјанство кој е вобраниска процедура.
Опис
Твитер - говор на омраза во однос на Законот за државјанство кој е вобраниска процедура, користејќи се со терминот „Шиптари“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0