Верифицирано

Говор на омраза насочен кон машкиот род и геј популацијата.

19:17 Jul 5 2021 Скопје

Говор на омраза насочен кон машкиот род и геј популацијата.
Опис
Говор на омраза насочен кон машкиот род и геј популацијата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0