Верифицирано

Говор на омраза на твитер кон физичкиот изглед на геј популацијата.

20:47 Jul 3 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер кон физичкиот изглед на геј популацијата. Говор на омраза на твитер кон физичкиот изглед на геј популацијата.
Опис
Говор на омраза на твитер кон физичкиот изглед на геј популацијата, нарекувајќи ги „дебели педери“
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0