Верифицирано

Говор на омраза на твитер во однос на Приштина Прајд 2021.

02:10 Jul 3 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер во однос на Приштина Прајд 2021. Говор на омраза на твитер во однос на Приштина Прајд 2021. Говор на омраза на твитер во однос на Приштина Прајд 2021.
Опис
Говор на омраза на твитер во однос на Приштина Прајд 2021, каде се забележуваат термините шиптари и педери.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0