Верифицирано

Говор на омраза во однос на блокирање профили на твитер.

18:28 Jul 14 2021 Скопје

Говор на омраза во однос на блокирање профили на твитер.
Опис
Говор на омраза во однос на блокирање профили на твитер, користејќи го терминот шиптари.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0