Верифицирано

Говор на омраза во однос на дискриминација против ЛГБТ+ заедницата.

23:11 Jul 16 2021 Штип

Говор на омраза во однос на дискриминација против ЛГБТ+ заедницата. Говор на омраза во однос на дискриминација против ЛГБТ+ заедницата.
Опис
Говор на омраза во однос на дискриминација против ЛГБТ+ заедницата, каде се користи терминот педери.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0