Верифицирано

Говор на омраза на твитер кон настапувачите на Евровизија.

18:23 Jun 23 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер кон настапувачите на Евровизија.
Опис
Говор на омраза на твитер кон настапувачите на Евровизија, нарекувајчи ги сите „педери“, „лезбејки“, „манијаци“...
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0