Верифицирано

Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски.

09:52 May 20 2021 Скопје

Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски. Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски. Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски. Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски. Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски.
Опис
Дискусија на твитер за потребата од легализација на истополовите врски. Се забележуваат коментари со говор на омраза насочен кон припадниците на ЛГБТ+ заедницата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0