Верифицирано

Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21.

13:49 May 18 2021 Скопје

Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21. Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21. Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21. Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21. Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21. Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21.
Опис
Коментари со говор на омраза во однос на дебатна емисија на ТВ 21, каде говорот на омраза е насочен кон сите припадници на LGBTQ+ заедницата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0