Верифицирано

Ах бе докторе бе, зар за една смрдена циганка ли раце испрља.

18:51 Mar 31 2021 Скопје

Ах бе докторе бе, зар за една смрдена циганка ли раце испрља. Ах бе докторе бе, зар за една смрдена циганка ли раце испрља.
Опис
На фб портал @24info.mk е објавена објава со скандалот на гинекологија – доктор претепал медицинка сестра, каде на коментар е нотирано коментар со говор на омраза поради етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0