Верифицирано

Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме.

18:42 Mar 31 2021 Скопје

Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме. Еден педер најде да вреѓа други, абре сапун за тие само.Со вакви лица држава ќе правиме.
Опис
На фб страна @KAMAJ е објавенa објава од тв водител Зоки Фаца,каде е нотирано коментари со навреди и говор на омраза поради сексуална ориентација и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0