Верифицирано

Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони.

18:23 Mar 31 2021 Скопје

Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони. Тамам ќе заштеди државата и така цела влада се педери и морони.
Опис
На фб портал @Булевар.мк е објавено новиот закон во Сад кој им дава поддршка на ЛГБТ+ заедницата за нивната сексуална определба и флуидноста на полот/родот,каде е нотирно коментари со говор на омраза и навреди поради сексуална определба,политичка припадност и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0