Верифицирано

Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа

18:16 Mar 31 2021 Скопје

Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа Само тепање со митролез,дојдени од Америка и Албанија терористи и циганарија од Сирија според знамињата што ги носеа
Опис
На фб страна @RepublikaMakedonija е објавена објава од оддржаниот протестот за случајот „Монструм“ со опис на објавата „Лајк ако треба на албанците да им се купи карта во еден правец до нивната сопствена држава Албанија„ каде е нотирано потикнување на говор на омраза во самата објава и на дел од коментарите под објавата,поради политичка,етничка припадност и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0