Верифицирано

Пописот им одговара на шиптарите само ако биде сега

18:12 Mar 28 2021 Скопје

Опис
На ден 28.03.2021-та година, во 18:12 часот, нотиран е говор на омраза поради етничка припадност, објавен како коментар од твитер профилот @andyouareidiot. Во твитот коментарот пишува „Пописот нема да се изведе никогаш на шиптарите им одговара само ако биде сега, со Заев за да може да манипулираат бројките....“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0