Верифицирано

Све педерана во СДСМ

01:08 Feb 22 2021 Скопје

Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ Све педерана во СДСМ
Опис
На фб портал @AlfaTelevizija е објавено за кантидатурата за лидер на политичката партија СДСМ на шоуменот Бојан Јовановски – Боки 13 каде е нотирано коментари со говор на омраза поради сексуалната ориентација и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0