Верифицирано

Во Мкд се џилатат шиптарите дека се “големи“ Албанци за голема Албанија, а силни магијаши се во Еу! А ѓупците се ѓупци насекаде се непочитувани па и во ЕУ.

01:02 Feb 22 2021 Скопје

Во Мкд  се џилатат шиптарите дека се “големи“ Албанци за голема Албанија, а силни магијаши се во Еу! А ѓупците се ѓупци насекаде се непочитувани па и во ЕУ. Во Мкд  се џилатат шиптарите дека се “големи“ Албанци за голема Албанија, а силни магијаши се во Еу! А ѓупците се ѓупци насекаде се непочитувани па и во ЕУ.
Опис
На фб група @ПолитичкиПостовиРепубликаМакедонија е објавено статус околу предлогот измените во личната карта да се додаде графа за етничка припадност каде е нотирано коментари со навреда и говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0