Верифицирано

Шиптарите за година две се ќе ви сменат

10:18 Feb 18 2021 Скопје

Опис
На ден 18.02.2021-та година, во 10:18 часот е забележан говор на омраза поради етничка припадност, објавен како коментар од твитер профилот @Danger high power. Во коментарот пишува „Џабе се препирате шиптарите за година две све ќе ви сменат по Скопје поздрав од провинцијалец.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0