Верифицирано

Во брак меѓу дваца педери, родителот што раѓа е нормално мајка

14:33 Feb 21 2021 Скопје

Опис
На ден 21.02.2021-та година, во 14:33 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @stefobruno6. Во твитот пишува „Во брак помеѓу двајца педери, кој ќе биде родителот што раѓа, по нормално мајка.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0