Верифицирано

Говор на омраза

12:07 Jun 23 2014 Струга

Говор на омраза
Опис
Говорот на омраза беше забележан во јавниот простор на знаците кои означуваат одредени села.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Умрете комунисти

22:54 Jun 29, 2014

Probishtip, Macedonia (FYROM), 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms

Ширење на омраза од претставник на собранието на Македонија и јавни личности{

13:08 Oct 15, 2014

http://lider.mk/2014/10/15/ermira-mehmeti-adelina-i-tuna-se-oglasija-za-vcerasnuot-incident/, 0 Kms