Верифицирано

Говор на омраза

13:23 May 23 2014 Битола

Говор на омраза Говор на омраза
Опис
На фан страна на Фејсбук на ТВ Орбис на објавена вест „ Девет килограми албанска марихуана запленети во полициска акција“ следуваат коментари во кои има говор на омраза. Употребени се зборовите „гнаси шиптарски одвратни“ „говеда неписмени“. Во продолжение следува принт скрин.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: FACEBOOK

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:07 Aug 03, 2014

Битола, 0 Kms

Говор на омраза кон мигрантите

01:57 Aug 07, 2017

Битола, 0 Kms

Транспарент на натпревар во Битола

13:52 Apr 12, 2014

Bitola, Macedonia (FYROM), 0.18 Kms

Govor na omraza vrz seksualna orientacija

01:07 Jun 16, 2016

Bitola, Macedonia (FYROM), 0.24 Kms