Верифицирано

Правда за Ромите, ќотек за циганите

15:36 Sep 26 2020 Скопје

Опис
На ден 26.09.2020-та година, во 15:36 часот е нотиран говор на омраза поради социјално потекло, напишан од твитер профилот @Dean06618857. Во него пишува „Правда за Ромите, ќотек за циганите!“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0