Верифицирано

Се што треба да се сруши е БИШКАРНИКОТ на зајеф!

12:50 Sep 28 2020 Скопје

Се што треба да се сруши е БИШКАРНИКОТ на зајеф!
Опис
Нотиран е говор на омраза на твитер профилот СТОЕВ МИТКО (@2I1DxGtnInXHnBt) кој споделувајќи твит на професорката Најчевска, вели: „СЕ што требе да се СРУШИ еБИШКАРНИКОТ на зајеФ !северното срање! и нивниот храм на блудот на БИШКАЧКА ул.не може шака гнасна БИВШИ ЈУГОСЛОВЕНИ денес Смрдливициганоскопјани да одлучуваат за МАКЕДОНИЈА“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0