Верифицирано

Црнчугите се како шиптарите, исто племе различна боја

08:55 Aug 27 2020 Скопје

Опис
На ден 27.08.2020-та година, во 08:55 часот, нотиран е говор на омраза поради етничка припадност, објавен како коментар од твитер профилот @cicorosen. Во коментарот пишува „Црнчугите се као шиптарите. Исто племе различна боја.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0