Верифицирано

Педер во Пехчево како би живеел – за дечко треба куче да фати

20:54 Aug 26 2020 Скопје

Опис
На ден 26.08.2020-та година, во 20:54 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, напишан од твитер профилот @raspustenica197. Во него пишува „Да ми прости ЛЏБТи заедницата, ама многу педери се накотија у Скопјево. Добро тука се сите од провинција зашо па таму нема живот за нив. Замисли педер у Пехчево како би живеел. Треба за дечко куче да си фати.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0