Верифицирано

Лезбејките не се педери така што они се океј

21:16 Aug 28 2020 Скопје

Опис
На ден 28.08.2020-та година, во 21:16 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @prkosot. Во твитот пишува „Лезбејките не се педери така да они се океј...“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0