Верифицирано

Сине не оди во длабокото има педери, на плажа има лезбејки

18:20 Aug 29 2020 Скопје

Опис
На ден 29.08.2020-та година, во 18:20 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @acosaatcijata. Во твитот пишува „Сине не оди во длабокото има педери и не седи на плажата има лезбејки...“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0