Верифицирано

Цигани лажете ги како сакате

18:15 Jul 26 2020 Скопје

Цигани лажете ги како сакате Цигани лажете ги како сакате
Опис
На фб страна #Кудетумбуитрибандере е објавено како гласале граѓаните од Куманово населба Средорек од страна на градоначалникот Максим Димитријевски каде е коментар со говор на омраза поради политичка и етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0