Верифицирано

Политичка кампања а не педерска

18:03 Jul 26 2020 Скопје

Политичка кампања а не педерска Политичка кампања а не педерска
Опис
На фб страна на политичката партија ДОМ се објавени слики против хомофобијата поради месецот на гордоста и како подржувачи на различности од страна на партија, каде што е лоциран коментар со говор на омраза.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0