Верифицирано

Шиптарот Заев

17:50 Jul 26 2020 Скопје

Шиптарот Заев Шиптарот Заев
Опис
На фб страна #ПолитичкиЦиркус е објавено слика со гроб и надгробна плоча со сликата на Зоран Заев со албанска капа на главата и албанско знаме каде се повикуваат граѓаните да гласат каде е лоциран коментар со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0